Kirjastopalvelu
20180607-kirjastopalvelu18677.jpg

Ajankohtaista

Katri Riiheläinen palvelujohtajaksi

Kirjastopalvelu on nimennyt Katri Riiheläisen palvelujohtajaksi. Katri vastaa työssään Kirjastopalvelun uuden Informaatiopalvelut-osaston toiminnasta. Työ pitää sisällään myös valikoimatyön ja luetteloinnin kehittämistä sekä asiakastyötä.

“Metadata on tärkeää, mutta datan käyttö ja käyttäjät vielä tärkeämpiä. Tämä on myös syy, miksi luettelointia tehdään”, kertoo Katri työstään ja siitä, mikä siinä motivoi.

Katri on opiskellut kirjastoalaa ja hänellä on kirjasto- ja tietopalvelualan korkeakoulututkinto. Kirjastopalvelussa hän on työskennellyt jo vuodesta 2011 asti. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa musiikkikirjastoammattilaisena, erikoiskirjastoissa sekä Lontoossa Westminster Kingsway College korkeakoulun kirjastossa.

“Nautin työssäni erityisesti kirjastojen kuvailijoilta tulevista haastavista luettelointikysymyksistä: keskustelua ei ole koskaan liikaa.”

Vilja Perttola
Minna Härkönen Kalusteet-yksikön asiakaspalveluvastaavaksi

Kirjastopalvelu on nimennyt Minna Härkösen Kalusteet -yksikön asiakaspalveluvastaavaksi.
Minna osallistuu työssään asiakaspalvelutyön lisäksi tilausten, tuotetietojen ja markkinoinnin tehtäviin. 
Hän siirtyy tehtävään Booky.fi:n asiakaspalveluvastaavan tehtävästä. 

Vilja Perttola
Asiakaspalvelun aukioloajat jouluna ja uutena vuotena

Asiakaspalvelumme suljetaan 21.12.2018 klo 15.

Asiakaspalvelumme on suljettuna 24.-26.12.2018. Palvelemme teitä jälleen 27.12.2018 klo 9 alkaen.

Uudenvuodenaattona 31.12.2018 asiakaspalvelu sulkeutuu klo 13 ja varastoltamme ei lähde toimituksia.

Asiakaspalvelumme on suljettuna uudenvuodenpäivänä 1.1.2019. Toimitukset lähtevät normaalisti varastoltamme taas ke 2.1.2019. 

Rauhallista joulun aikaa ja hyvää uutta vuotta 2019!

Heini Pennanen
Olemme muuttaneet

Toimistomme on muuttanut. 
Uusi osoitteemme on Työpajankatu 13 A, 00580 Helsinki.

Sähköpostit ja puhelinnumerot säilyvät ennallaan.

Heini Pennanen
BTJ Finland on nyt Kirjastopalvelu  

BTJ Finland Oy on muuttanut nimensä Kirjastopalveluksi. Nimen muuttaminen tuli ajankohtaiseksi yrityksen palattua suomalaisomistukseen. Nimenmuutoksen yhteydessä uudistettiin myös logo ja yritysilme.   

Kirjastopalvelu kertoo nimensä mukaisesti liiketoimintamme ytimen. Palvelemme kirjastoja. Pitkäaikainen yhteistyö ja luottamuksellinen asiakassuhde kirjastojen kanssa ovat vahvuuksiamme, toteaa Kirjastopalvelun toimitusjohtaja Katriina Jaakkola.

Kirjastopalvelu perustettiin  vuonna 1961. Suomen Kirjastoseura, Kansanvalistusseura ja kirjastoalan aatteelliset yhdistykset perustivat Kirjastopalvelun tarjoamaan palveluja yleisille kirjastoille.  

Ruotsalainen BTJ Group-konserni osti Kirjastopalvelun vuonna 1995. Takaisin suomalaisomistukseen se siirtyi, kun Booky.fi Oy osti enemmistön BTJ Finlandin osakkeista tammikuussa 2017. Yrityksen muita omistajia ovat edelleen Suomen Kirjastoseura sekä Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan henkilökunta-JHL ry.

Kirjastopalvelu on Suomen monipuolisin kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja. Lisäksi yritys välittää peruskoulujen oppimateriaaleja kunnille. Kirjastopalvelun osana toimii kirjakustantamo Avain, joka julkaisee kotimaista tietokirjallisuutta, lastenkirjoja sekä laajan valikoiman selkokirjallisuutta. Kirjastopalvelu on osa Booky Groupia, johon kuuluu myös Booky.fi Oy ja Porvoon Kirjakeskus Oy.

Lisätietoja: Kirjastopalvelu, toimitusjohtaja Katriina Jaakkola,
katriina.jaakkola@kirjastopalvelu.fi, puh. 050 3717177