Kirjastopalvelu
20180607-kirjastopalvelu18654.jpg

Tietoa kustantajille

Tietoa kustantajille

 

Suomen kirjastopalvelu Oy on kirjastojen aineistovälityksen markkinajohtaja ja Suomen monipuolisin kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja.

Suurin asiakasryhmämme on yleiset kirjastot. Kehitämme ja myymme tuotteita ja palveluja myös oppilaitoksille, ammattikorkeakoulu- ja korkeakoulukirjastoille sekä erikois- ja yrityskirjastoille. Painettujen kirjojen lisäksi välitämme asiakkaillemme äänikirjoja sekä kirjoihin liittyvää opetusmateriaalia (cd, dvd), elokuvatallenteita, konsoli- ja lautapelejä, musiikkiäänitteitä ja nuotteja.

Hyvä kustantaja,
pitämällä tuotetiedot ajan tasalla edistät kirjasi myyntiä.
Palvelu on sinulle maksuton.

Markkinoi kirjaasi - ilmoita tuotetiedot

Palvelemme kirjastoja tarjoamalla heille mahdollisimman kattavat tiedot uutuuskirjoista. Kirjan kansikuvalla ja esittelytekstillä on tärkeä merkitys kirjastojen tehdessä hankintapäätöksiä.    

Esittelemme kirjat kirjastoille sähköisellä tarjontalistalla. Tuotteen tiedot välittyvät tuotetietokannasta myös Kirjastopalvelun Aarre-verkkokauppaan ja uutuuslistojemme välityksellä kirjastojen hankintajärjestelmiin.  

Kirja markkinoidaan myös kirjaston asiakkaalle: Valitse ja vaikuta -palvelu

Hyvillä tuotetiedolla varustetut kirjat nostetaan esille myös Valitse ja vaikuta -palvelussa. Palvelu tarjoaa kirjaston asiakkaille mahdollisuuden vaikuttaa äänestämällä kirjaston hankintoihin. Hankinnoissa huomioitavia teoksia voi äänestää joko kirjaston itsensä tai meidän heille kokoamista valmiista valintalistoista.   

Tuotetiedot

Ilmoita kirjojen sekä muiden aineistojen tuotetiedot joko sähköpostilla tuotetiedot@kirjastopalvelu.fi
tai sähköisellä tuotetietolomakkeella.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-1xD2cPIFrBJe176DgAy6uaxsGNZXBJZo8XFZjGibdQIJ8w/viewform

kirjan nimi
tekijä
*ISBN- tai EAN-numero
sidosasu (nid. / sid. / CD, MP3-CD jne.)
ilmestymisaika
ostohinta (sis. alv 10%, mikäli kustantaja on *arvonlisäverovelvollinen)
kustantajan / tavarantoimittajan yhteystiedot
tilauspaikka
kuvalinkki
esittelyteksti

Kansikuvat

etukannen kuva suorana, ei poseerauksessa
kuvat jpg-muotoisina, mielellään RGB-väri
resoluutio max. 300 dpi
kansikuvan pisimmän sivun leveys max 1600 pixeliä
tallenna kuva isbn-numerolla tai ean-koodilla ilman väliviivoja
myös pdf-tiedosto käy, jos jpg-muotoista kuvaa ei ole saatavana

Muuttuneet tiedot

Päivitä muuttuneet tuotetiedot mahdollisimman nopeasti. Puutteelliset tai virheelliset tiedot viivyttävät kirjan tarjoamista kirjastoille.  

Nopeuta kirjan matkaa kirjastojen hyllyihin: Lähetä näytekappale

Lähetä yksi maksuton näytekappale tuotteesta mahdollisimman pian sen ilmestymisen jälkeen, jotta voimme luetteloida sen kirjastojen käyttöön. Tällä tavoin nopeutamme tuotteen pääsyä kirjaston hyllyyn ja asiakkaiden luettavaksi.  

Lähetä näytekappaleet:

Suomen kirjastopalvelu Oy
Suomenkielinen kirjallisuus / näytekappaleet
Työpajankatu 13 A. 5. krs
00580 Helsinki  

 *ISBN-numero ja EAN-koodi

ISBN-numero on kirjan ”henkilötunnus”, kansainvälinen standarditunnus, joka helpottaa teoksen tunnistamista ja käsittelyä. Jokaiselle kirjalle on hankittava ISBN-tunnus ennen kuin kirja painetaan.

ISBN-numeroa käytetään muun muassa kirjastojen ja kirjakauppojen tilaus- ja tietojärjestelmissä sekä kirjastojen lainausjärjestelmissä. ISBN-tunnuksen saa Kansalliskirjaston ISBN-keskuksesta ja sen hakeminen on maksutonta.

Tuotteiden ostaminen  

Teemme ostot emoyhtiömme Booky.fi Oy:n kautta. Lähetämme ostotilauksen kustantajalle / toimittajalle kirjallisena joko sähköpostitse tai edi-tilauksena. Tilauksessa näkyy tuotteen ISBN-numero, tuotenimi, kappalemäärä sekä toimitusosoite. Lisäksi ostotilauksessa näkyvät yleiset maksu- ja toimitusehtomme, joita sovelletaan, jollei muuta ole erikseen sovittu.

Toimita Booky.fi Oy:n tilaamat tuotteet mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään neljän päivän kuluessa ostotilauksen vastaanottamisesta. Vielä ilmestymättömät tuotteet tulee toimittaa heti niiden ilmestyttyä. Mikäli tuotetta ei ole saatavilla tai sen toimitus tulee viivästymään, ilmoita viivästyksestä ja sen arvioidusta kestosta viivytyksettä Booky.fi Oy:lle.

Toimituksessa tulee noudattaa Booky.fi Oy:n ostotilauksessaan mainitsemia toimitusohjeita. Mikäli Booky.fi Oy on maksanut tilaukseen liittyvän ostorahdin, toimittaja ei saa veloittaa toimitus-, pakkaus-, käsittely- tai muita vastaavia lisiä, vaan ainoastaan tuotteen sovitun ostohinnan.

Mikäli muusta ei ole sovittu, normaali alennus on 45% tuotteen suositus- tai ohjevähittäishinnasta.

Mikäli muusta ei ole sovittu, on maksuehto 30 päivää netto tai 14 päivää -2% siitä, kun toimitettu tavara on hyväksytysti vastaanotettu Booky.fi Oy:n nimeämässä toimitusosoitteessa.

Mikäli ostotilauksessa mainitaan se hinta, jolla tuotteet tilataan, sitoo hinta toimittajaa, ellei hintaerosta ole ilmoitettu Booky.fi Oy:lle ennen tuotteiden toimitusta ja saatu Booky.fi Oy:ltä hyväksyntä hinnan muutokselle.

Laskutus   

Ilmoita laskussa seuraavat tiedot:

Booky.fi Oy:n tilausnumero
laskutettavien tuotteiden ISBN / EAN-tunnukset / tuotenumerot ja nimekkeet sekä kappalemäärät hintoineen
toimituspäivä
maksuehto, tiedot laskulla olevien tuotteiden arvonlisäverosta
laskuttajan yhteystiedot

Lähetä laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa.

Verkkolaskuosoite: 003721311254
Operaattori: OKOYFIHH

Jos käytössäsi ei ole verkkolaskua, laskun voi lähettää sähköpostilla pdf-muodossa osoitteeseen laskut@booky.fi.

Pyydämme lähettämään laskut sähköpostin liitetiedostoina (Word, PDF, Excel-taulukko) ja nimeämään jokaisen tiedoston erikseen.

Laskun voi lähettää myös postitse osoitteeseen

Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A (5. krs)
00580 Helsinki  

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kirjat:
Marja Holmqvist, puh. 043 825 2772, marja.holmqvist@kirjastopalvelu.fi ja Tiina Uimonen, puh. 043 825 2790, tiina.uimonen@kirjastopalvelu.fi

Musiikki, kuvatallenteet, äänikirjat, pelit ja muu AV:
Heikki Karjalainen, puh. 043 825 2775, heikki.karjalainen@kirjastopalvelu.fi ja Carita Oksman, puh. 043 825 2784, carita.oksman@kirjastopalvelu.fi

tuotetiedot@kirjastopalvelu.fi