Kirjastopalvelu
20180607-kirjastopalvelu18677.jpg

Ajankohtaista

BTJ Finland on nyt Kirjastopalvelu  

BTJ Finland Oy on muuttanut nimensä Kirjastopalveluksi. Nimen muuttaminen tuli ajankohtaiseksi yrityksen palattua suomalaisomistukseen. Nimenmuutoksen yhteydessä uudistettiin myös logo ja yritysilme.   

Kirjastopalvelu kertoo nimensä mukaisesti liiketoimintamme ytimen. Palvelemme kirjastoja. Pitkäaikainen yhteistyö ja luottamuksellinen asiakassuhde kirjastojen kanssa ovat vahvuuksiamme, toteaa Kirjastopalvelun toimitusjohtaja Katriina Jaakkola.

Kirjastopalvelu perustettiin  vuonna 1961. Suomen Kirjastoseura, Kansanvalistusseura ja kirjastoalan aatteelliset yhdistykset perustivat Kirjastopalvelun tarjoamaan palveluja yleisille kirjastoille.  

Ruotsalainen BTJ Group-konserni osti Kirjastopalvelun vuonna 1995. Takaisin suomalaisomistukseen se siirtyi, kun Booky.fi Oy osti enemmistön BTJ Finlandin osakkeista tammikuussa 2017. Yrityksen muita omistajia ovat edelleen Suomen Kirjastoseura sekä Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan henkilökunta-JHL ry.

Kirjastopalvelu on Suomen monipuolisin kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja. Lisäksi yritys välittää peruskoulujen oppimateriaaleja kunnille. Kirjastopalvelun osana toimii kirjakustantamo Avain, joka julkaisee kotimaista tietokirjallisuutta, lastenkirjoja sekä laajan valikoiman selkokirjallisuutta. Kirjastopalvelu on osa Booky Groupia, johon kuuluu myös Booky.fi Oy ja Porvoon Kirjakeskus Oy.

Lisätietoja: Kirjastopalvelu, toimitusjohtaja Katriina Jaakkola,
katriina.jaakkola@kirjastopalvelu.fi, puh. 050 3717177