Kirjastopalvelu
20180607-kirjastopalvelu18677.jpg

Katri Riiheläinen palvelujohtajaksi

Kirjastopalvelu on nimennyt Katri Riiheläisen palvelujohtajaksi. Katri vastaa työssään Kirjastopalvelun uuden Informaatiopalvelut-osaston toiminnasta. Työ pitää sisällään myös valikoimatyön ja luetteloinnin kehittämistä sekä asiakastyötä.

“Metadata on tärkeää, mutta datan käyttö ja käyttäjät vielä tärkeämpiä. Tämä on myös syy, miksi luettelointia tehdään”, kertoo Katri työstään ja siitä, mikä siinä motivoi.

Katri on opiskellut kirjastoalaa ja hänellä on kirjasto- ja tietopalvelualan korkeakoulututkinto. Kirjastopalvelussa hän on työskennellyt jo vuodesta 2011 asti. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa musiikkikirjastoammattilaisena, erikoiskirjastoissa sekä Lontoossa Westminster Kingsway College korkeakoulun kirjastossa.

“Nautin työssäni erityisesti kirjastojen kuvailijoilta tulevista haastavista luettelointikysymyksistä: keskustelua ei ole koskaan liikaa.”

Vilja Perttola