20180607-kirjastopalvelu18677.jpg

Ajankohtaista

Kirjastopalvelu palvelee myös poikkeustilan aikana

Seuraamme yhdessä logistiikkakumppanimme Porvoon Kirjakeskuksen kanssa aktiivisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n ajankohtaista ohjeistusta koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Samalla varaudumme turvaamaan toiminnan kaikissa tilanteissa. Koronavirus ei tartu tavaratoimitusten välityksellä (THL), joten toimitusten vastaanottaminen on turvallista.
 

Tilaukset poikkeustilan aikana

Kirjastopalvelu toimittaa tilaukset asiakkaille normaalisti myös poikkeustilan aikana. Ennakkotilaukset toimitetaan asiakkaalle sovitun aikataulun mukaisesti. Ne tilaukset, joita ei ole mahdollista toimittaa kirjaston tai koulun sulkeutumisen vuoksi, voidaan säilyttää Porvoon Kirjakeskuksessa. Tuotteiden varastoinnista aiheutuvat kulut laskutetaan tällöin tilaajalta. Toimitusestot tulee ilmoittaa meille viimeistään kaksi viikkoa ennen toimituksen sovittua saapumista

Mikäli tavaran vastaanottamisessa on ongelmia, pyydämme olemaan yhteydessä joko puhelimitse 09 584 0440 tai sähköpostitse anna.humalainen@kirjastopalvelu.fi. 

Autamme mielellämme kaikissa esiin nousevissa kysymyksissä. 

Terveys on tärkeintä

Henkilöstön terveys on meille tärkeää ja ensisijaista myös toiminnan turvaamisessa. Olemme siirtyneet  mahdollisuuksien mukaan etätyöskentelyyn. Myös työskentely sekä toimistolla että logistiikkakeskuksen varastolla on pyritty tekemään mahdollisimman turvalliseksi. 

Henkilöstölle on tiedotettu viranomaisten suosituksista hygienian varmistamiseksi ja heidät on ohjeistettu toimimaan terveys huomioiden kaikissa tilanteissa. Jotta koronaviruksen eteneminen hidastuisi, huolehdimme hygieniasta entistäkin tarkemmin ja vältämme suoria kontakteja kaikissa tilanteissa. Kasvokkain tapahtuvat kokoontumiset on siirretty tulevaisuuteen ja palaverit pidetään nyt etäyhteyksin.  

Toivomme kaikille lisääntyneeseen kotona vietettyyn aikaan runsaasti viihdyttäviä lukuhetkiä hyvän kirjallisuuden ja musiikin parissa.


Lisätiedot

Anna Humalainen
myyntijohtaja
Suomen kirjastopalvelu Oy
anna.humalainen@kirjastopalvelu.fi
puh. 045 679 1276
www.kirjastopalvelu.fi

Vilja Perttola